Header

Waarom

Genieten van het leven, het zelf en samen met anderen prettig hebben. Je werk en je vrije tijd goed in balans. Daarnaast ook omgaan met tegenslagen en verliezen. Meestal gaat het vanzelf. Soms loop je er tegenaan dat het niet wil lukken.

Wat brengt haptotherapie je dan?

Naast wat je allemaal al bedacht hebt, ga je in de begeleiding signalen van je lijf leren verstaan. Je verkrijgt inzicht in emoties en gevoelens. Dat ga je gebruiken in je keuzes en je handelen. Dat levert je op dat je gevoel, denken en handelen op één lijn komen waardoor je je leven leeft met zelfvertrouwen, energie en plezier.

U kunt hier klikken om een email naar mij te versturen voor aanvullende informatie, vragen of een afspraak. Ook kunt U mij telefonisch bereiken, alle dagen behalve op woensdag, tussen 12.30 en 13.00. Het telefoonnummer is: 073-6568015.